Tom 12 (2018)
Pełny numer
PDF

Artykuły

Agnieszka Niezgoda, Ewa Markiewicz
9-24
Wpływ konsumpcji kolaboratywnej na jakość życia mieszkańców regionów turystycznych
PDF
Marta Stępień-Słodkowska, Julita Graczyk
25-34
Wykorzystanie innowacji technologicznych w monitorowaniu aktywności fizycznej
PDF
Agata Szczebyło, Ewa Halicka, Kinga Łuczyńska
35-45
Spożycie nasion roślin strączkowych w Polsce jako element modelu zrównoważonej konsumpcji żywności
PDF
Marcin Hyski, Valery Konstantynowicz Krutikov, Marina Viktorovna Jakunina
47-62
Потенциал местного самоуправления: Польский опыт для Российской практики
PDF
Valery Konstantynowicz Krutikov, Dorota Chudy-Hyski
63-76
Перспективы взаимодействия на новом цивилизационном уровне: мегапроект „пояса шелкового пути”
PDF
Justyna Jasik-Pyzdrowska, Iwona Bonikowska
77-87
Koszty leczenia i prewencji cukrzycy
PDF
Iwona Bonikowska, Justyna Jasik-Pyzdrowska, Ewa Nowacka-Chiari
89-101
Aktywność fizyczna osób po przeszczepieniu narządu
PDF
Beata Mucha, Monika Mucha
103–112
Instrumenty polityki społecznej wobec młodego i starszego pokolenia w Polsce – porównanie wybranych problemów
PDF
Mirela Romanowska, Joanna Kowalik
113–121
Konsumpcjonizm a rozwój konsumpcji na rynku słodyczy w Polsce
PDF
Halina Woźniak
123–137
Zastosowanie skali pomiarowej PSM (Public Service Motivation) do oceny motywacji ankieterów
PDF
Tamara Kyrylych
139–150
Economical Aspects of IT-Market in Several Central and Eastern European Countries
PDF
Paulina Ucieklak-Jeż
151–168
Inequality of macro-social factors determining health
PDF
Sławomir Stasiak
171–180
Czy biblijny post był również wyrazem zdrowego stylu życia?
PDF